چت در واتساپ
تماس تلفنی
چت در واتساپ
تماس تلفنی

تقاوت شیرهای برقی و مکانیکی در پمپ های هیدرولیک در جوشکاری فورجینگ

با گسترش و افزایش استقبال عمومی در هر صنعت و تجارتی متاسفانه افراد فاقد تخصص و دانش فنی وارد مشاغل و کارهای تخصصی شده و با دانش فنی اشتباه خود تلاش به گسترش اظلاعات ناقص مورد نظر خود با هدف سودجویی و پیشبرد منافع مالی شخصی میگردند.

در این مقاله به ذکر علمی و صحیح تفاوت دو نوع شیر کنترل و تنظیم فشار پمپ های هیدرولیک برقی و مکانیکی مورد استفاده در صنعت جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد در ایران می پردازیم تا مصرف کنندگان و خریداران این دستگاهها بتوانند اطلاعات صحیح از نحوه کارکرد دستگاهای خود داشته باشند.

این دو نوع شیر کنترل فشار در عمکرد یکسان بوده و از بدو ورود تکنولوژی جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد در ایران در سال ۱۳۸۸ در حال استفاده بوده و بارها مورد آزمون و ارزیابی های مختلف قرار گرفته است و اعلام کارایی فقط یکی از این دو مدل جنبه علمی نداشته و صرفا با هدف تضعیف مدل دیگر میباشد و واقعیت ندارد.

 

شیرهای مکانیکی ( Pressure Valve )

شیرهای مکانیکی جهت کنترل فشار، سرعت فشار، شدت جریان روغن هیدرولیک طراحی شده اند. در این شیرها عملکرد سیستم کنترل از طریق باز و بست شدن دستی اجزای شیر و کاهش خروجی و فشار روغن توسط قسمت های مکانیکی در مسیر حرکت روغن انجام می شود.

شیر های برقی ( Pressure Switch )

شیرهای مکانیکی جهت کنترل فشار، سرعت فشار، شدت جریان روغن هیدرولیک طراحی شده اند. در این شیرها عملکرد سیستم از طریق باز و بست شدن اتوماتیک اجزا شیر و کاهش خروجی و فشار روغن توسط قسمت برقی در مسیر حرکت روغن انجام می شود.

تفاوت بین شیر برقی و شیر مکانیکی

هر دو مدل شیر برقی و مکانیکی در دنیای صنعت کاربردهای گسترده ای دارند. در شیرهای مکانیکی (دستی) به صورت دستی و با سیسم مکانیکی کنترل و هدایت روغن هیدرولیک صورت می گیرد حال آنکه در شیرهای برقی کنترل به صورت فرمان برقی ارسال شده به دریچه های تنظیم فشار بوده و هدایت روغن هیدرولیک با فرمان به دریچه های تنظیم فشار صورت می گیرد.

لازم به ذکر است که کارکرد این دو نوع شیر به واسطه تفاوت هایشان متفاوت نبوده و عملکرد هر دو در صنایع مختلف یکسان می باشد و بسته به نوع کاربرد و تعریف سیستم هیدرولیک طراحی شده هر دو نوع شیر قابل استفاده و جوابگوی صنایع مختلف می باشد. به طور کلی هزینه شیرهای مکانیکی (دستی) به واسطه سیستم قدیمی و اجزای پیچیده داخل تانک هیدرولیک نسبت به شیرهای برقی بیشتر و مشکل تر می باشد و از همین رو در صنعت جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد جهت سهولت در تعمیرات احتمالی بیشتر استفاده از شیر های برقی بیشتر متداول می باشد.

تهیه و تنظیم :

واحد آموزش شرکت مهندسی سازه آزمون فولاد

بنیانگذار جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد در ایران

 

اطلاعات تماس با ما
دفتر مرکزی : تهران، زعفرانیه ، خیابان آصف ، قبل از میدان اعجازی ، نبش کیایی دوم
تلفن واحد اجرای پروژه : 09124443599
تلفن واحد فروش دستگاه: 09124443599
تلفن واحد آموزش: 09194443599 و 09024443599
تلفن دفتر مرکزی: 021222024660
 
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت مهندسی مشاور سازه آزمون فولاد (STS) می باشد .
طراحی سایت و سئو : ایران طراح